DANSK DESIGN OG PRODUKTION 🌳 LEVERING 4-8 DAGE 📦 FRAGT FRA 49,- 🚚 FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-Skræddersyede træprodukter til blomsterhandlere: Et unikt samarbejde

Opslået af Sternlund - den

Hos Sternlund er vi stolte af vores kreative samarbejde med blomsterhandlere, hvor vi leverer unikke træprodukter, der tilføjer en ekstra dimension til blomsterbuketter og arrangementer. Vores skræddersyede løsninger, fra træskilte til blomstervedhæng, visitkortholdere og logoskilte, hjælper blomsterhandlere med at skabe mindeværdige og personlige gaver til enhver mærkedag, med bæredygtighed i fokus. 

Træskilte til mærkedage. 

Blomster er en klassisk gave til mærkedage som fødselsdage, jubilæer og bryllupper samt fars og mors dag. Med vores håndlavede træskilte kan blomsterhandlerne tilbyde deres kunder et unikt og personligt touch. Hvert skilt er omhyggeligt udformet med smukke graveringer og kan tilpasses med specifikke budskaber. Dette gør det muligt for blomsterhusene at tilføje en særlig besked, der gør gaven endnu mere betydningsfuld. 

Blomstervedhæng med tekster. 

Vores blomstervedhæng er en anden populær løsning blandt blomsterhandlere. Disse små, elegante vedhæng kan fastgøres til blomsterne og bære korte, men kraftfulde budskaber. Fra en simpel "Jeg elsker dig" til en personlig hilsen, vores vedhæng giver blomsterhandlerne mulighed for at tilbyde deres kunder noget ekstra specielt. Hvert vedhæng er fremstillet af kvalitetsmaterialer og kan designes med forskellige skrifttyper og stilarter for at matche bukettens tema. 

Logoskilte til blomsterarrangementer

Et andet spændende produkt i vores sortiment er logoskilte. Disse skilte er perfekte til at fremhæve blomsterhandlerens brand på en subtil, men effektiv måde. De kan hænges på blomsterne eller placeres i buketterne og bærer blomsterhandlerens logo eller navn. Dette ikke kun styrker brandets synlighed, men giver også et professionelt touch til arrangementerne. Vores logoskilte er designet til at være både stilfulde og holdbare, så de kan genbruges ved forskellige lejligheder. 

Bæredygtige materialer og processer 

Bæredygtighed er en hjørnesten i vores produktion hos Sternlund. Vi bruger kun ansvarligt indkøbt træ og miljøvenlige processer til at fremstille vores produkter. Dette betyder, at blomsterhandlere kan tilbyde deres kunder smukke  træprodukter med god samvittighed, vidende at de støtter en bæredygtig praksis. 

Tilfredse kunder og gode oplevelser 

Vores samarbejde med blomsterhandlere har allerede resulteret i mange tilfredse kunder og positive oplevelser. Blomsterhandlerne fortæller os, hvordan vores træprodukter hjælper dem med at skille sig ud og tilbyde noget ekstraordinært. Kunderne værdsætter den personlige og håndlavede kvalitet af produkterne, som tilføjer en ekstra dimension til deres blomsterkøb. 

Kontakt os for et samarbejde 

Er du blomsterhandler og interesseret i at tilbyde dine kunder noget helt særligt? Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vores skræddersyede træprodukter kan forbedre dine blomsterarrangementer. Sammen kan vi skabe noget unikt og mindeværdigt, der vil glæde dine kunder og styrke dit brand. 

 


 

Dette blogindlæg giver dig et indblik i vores spændende samarbejde med blomsterhandlere og de unikke træprodukter, vi kan levere. Følg med på vores blog og Instagramprofil for flere inspirerende historier og eksempler på vores arbejde.