DANSK DESIGN OG PRODUKTION 🌳 LEVERING 4-8 DAGE 📦 FRAGT FRA 49,- 🚚 FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-De unikke bordkort fra Sternlund - Tilføj personlighed til din fest!

Opslået af Sternlund - den

Giv dit bord et personligt præg med Sternlunds bordkort i træ og akryl.


Når det gælder om at skabe en indbydende og mindeværdig atmosfære til din fest, spiller detaljerne en afgørende rolle. Sternlunds forskellige bordkort tilbyder en unik mulighed for at tilføje en personlig og naturlig elegance til enhver sammenkomst, hvad enten det er et bryllup, en fødselsdagsfest, en jubilæumsfejring, eller endda en virksomhedsbegivenhed.

Formålet med Sternlunds bordkort i træ og akryl.

Sternlunds bordkort tjener ikke blot som en praktisk vejledning til gæsterne om, hvor de skal sidde; de er også en central del af borddekorationen, der bidrager til den samlede æstetik af arrangementet. Disse bordkort er designet til at fremhæve den naturlige skønhed og varme, som bordkortet tilføjer, samtidig med at de giver et personligt præg, der afspejler værtens sans for detaljer og gæstfrihed.

Tilpassede temaer til alle anledninger.

Uanset dit arrangementstema tilbyder Sternlund en række designmuligheder, der komplementerer din specifikke stil:

- Bryllupper: Vælg mellem romantiske og elegante designs, der supplerer dit bryllupstema, fra rustikke til moderne elegance.
- Fødselsdagsfester: Tilføj en sjov og festlig atmosfære med bordkort, der afspejler fødselsdagspersonens personlighed eller interesser.
- Jubilæumsfejringer: Markér milepæle med klassiske eller tilpassede designs, der ærer tiden, der er gået, og de minder, der er skabt.
- Virksomhedsarrangementer: Præsenter dit brand med professionelt designede bordkort, der forstærker din virksomheds image og gæstfrihed.

Mix og match for et unikt look.

Sternlunds bordkort tilbyder fleksibilitet til at mixe og matche design og stilarter for at skabe en unik bordindstilling. Du kan kombinere forskellige træsorter og graveringsteknikker for at skabe et lagdelt og indbydende look, der fanger øjet og starter samtaler.

Sådan integrerer du bordkortene i din festplanlægning.

1. Vælg din stil: Start med at afgøre, hvilket tema og hvilken stemning du ønsker at skabe, og vælg derefter bordkort, der komplementerer denne stil.
2. Personliggør: Udnyt muligheden for at tilføje en personlig touch, såsom at indgravere gæsternes navne, en speciel dato, eller endda et lille budskab eller citat, der resonerer med anledningen.
3. Arranger med omtanke: Placér bordkortene på en måde, der fremhæver din borddekoration og gør det let for gæsterne at finde deres plads.
4. Kombiner med andre elementer: Integrer bordkortene med resten af din borddækning, såsom blomsterarrangementer, servietter, og belysning, for at skabe et sammenhængende og indbydende bordlandskab.

 

Hvilket bordkort skal jeg vælge til min fest?

Her vil vi vise en række kombinationer af bordkort til forskellige type fester,

1. Det alsidige bordkort: Vores udskårede bordkort passer til enhver fest! De er simple, men vil samtidig imponere dine gæster. Bordkortene udskæres med gæstens navn, som vil give få gæsten til at føle sig velkommen og værdsat. Dine gæster vil uden tvivl gemme bordkortene som et minde om din fest. De udskårne bordkort fås i forskellige skrifttyper og som nøglering. Nøgleringen har den force, at det bærer et praktisk formål, som anleder gæsten til at bruge bordkortet i hverdagen.

2. Bordkort til bryllup: Vores mest populære bordkort til bryllup er vores rose bordkort med graveret navn. Det æstetisk flotte og detaljerede bordkort sætter et helt unik præg på bryllupsfesten. Det er et imponerende og romantisk bordkort, som vil fuldende din borddækning.

3. Bordkort til konfirmation: Bordkortet til konfirmationen er yderst vigtigt. Bordkortet skal afspejle konfirmandens personlighed og fortælle en historie i sig selv. Hvad end du har brug for bordkort til gameren, bordkort til den hesteglade, bordkort til fodboldnørden, bordkort til prinsessen, bordkort til den modebevidst osv., så har vi det du søger. Og har vi det ikke, så send os en mail med dit ønske. Så skal vi nok finde en løsning.

4. Bordkort til barnedåben: Modsat konfirmationen, så skal bordkortet til barnedåben mere afspejle forældrene. Er far sportsgal, så kan et bordkort med en fodboldtrøje være en idé. Er mor en hestepige, så kan vores hestebordkort passe perfekt ind.

5. Bordkort til firmafesten: Bordkort til firmafesten kan være en rigtig god idé. Har man ikke lagt en bordplan, kan bordkortene evt. tages ved indgangen og sætte ved den plads medarbejderen tager. Særligt til store arrangementer er firmabordkortet en god idé, da måske ikke alle medarbejde kender hinandens navn. Bordkortet kan designes med firmalogo, festtema eller andet. Kun fantasien sætter grænser. Send os en e-mail på kontakt@sternlund.dk, så designer vi bordkortet til jeres firmafest!

 

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Når du skal vælge det perfekte materiale til dine bordkort, er det vigtigt at overveje både æstetikken og stemningen ved din begivenhed. Sternlund tilbyder et bredt udvalg af materialer, hver med sin egen unikke charme og karakter.

Træmaterialer:

• Birketræ: Let og med en fin, ensartet struktur, er birketræ ideelt for en naturlig, minimalistisk stil.
• Egetræ: Kendt for sin robusthed og smukke åremønstre, tilfører egetræ en følelse af styrke og varighed.
• Valnød: Med sin mørke farve og markante åremønstre er valnød perfekt til at skabe et sofistikeret og elegant look.

Akrylmaterialer:

• Sort og hvid akryl: Tilbyder et moderne, strømlinet udtryk, der passer til næsten enhver dekoration.
• Guldspejl og sølvspejl akryl: Reflekterer lys og tilføjer en luksuriøs glans, ideel til glamourøse og festlige begivenheder.
• Blå og pink spejl akryl: Tilføjer en legefuld pop af farve og glans, perfekt til at skabe en munter og festlig atmosfære.
• Pink glitterakryl: Perfekt for at tilføje en funklende, festlig touch, der fanger øjet og skaber en følelse af fest.

Valget af materiale bør afspejle din begivenheds tema og farveskema. Træmaterialer er ideelle for at skabe en varm, hyggelig atmosfære, mens akrylmaterialer tilbyder en mere moderne, iøjnefaldende effekt. Uanset hvad du vælger, vil Sternlunds bordkort tilføje en unik og personlig touch til din begivenhed, der med sikkerhed vil blive bemærket og værdsat af dine gæster. 

 

Mangler du det perfekte bordkort til netop din fest?

Kan du ikke finde det bordkort der passer perfekt til din fest eller sidder du med en idé til et bordkort, så tøv ikke med at kontakte os! Vi skal nok designe et bordkort, som passer til din fest, og som vil afspejle originalitet og personlighed. Et sikkert hit hos dine gæster, som helt sikkert vil gemme bordkortet i mange år, til evigt minde om din fest.

Kontakt os på e-mail: kontakt@sternlund.dk


Opsummering

Sternlunds bordkort er mere end blot en praktisk anvisning; de er en væsentlig del af din festdekoration, der tilføjer karakter, varme og personlighed til enhver lejlighed. Ved at vælge Sternlunds bordkort sikrer du, at dit arrangement bliver husket for sin charmerende detaljerigdom og unikke atmosfære. Giv dit næste arrangement en ekstraordinær detalje, der taler til hjertet, med Sternlunds bordkort.