DANSK DESIGN OG PRODUKTION 🌳 LEVERING 4-8 DAGE 📦 FRAGT FRA 49,- 🚚 FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-Mød Sternlund på de største bryllupsmesser i 2024: Kolding, Vejle, og Odense

Opslået af Sternlund - den

Står du midt i at planlægge dit drømmebryllup? Så har vi gode nyheder! Sternlund, din butik af personligt pynt og unikke dekorationer, deltager i tre af de mest anerkendte bryllupsmesser i Danmark i 2024. Vores team er begejstrede for at præsentere vores nyeste kollektioner og skræddersyede løsninger, der vil gøre din store dag endnu mere mindeværdig. Her er, hvad du kan forvente:

 

1. Volkerts Fylke Bryllupsmesse - Kolding, 28. Januar:

Vores første stop er i den charmerende by Kolding, hvor Volkerts Fylke afholder deres årlige bryllupsmesse. Besøg vores stand og oplev, hvordan vores personliggjorte bryllupspynt i naturligt træ og farvet akrylnkan tilføje elegance og personlighed til din bryllupsdag.

 

2. Bryllup.dk’s Bryllupsmesse - Munkebjerg Hotel, Vejle, 4. Februar:

Februar starter med stil på Munkebjerg Hotel i Vejle. Eventet er arrangeret af Bryllup.dk, og denne bryllupsmesse er særligt kendt for sin glamour og elegance. Sternlund er stolt af at præsentere vores eksklusive kollektion designet specielt til romantiske og luksuriøse bryllupper. Kom forbi for at få et glimt af vores nyeste trends og designs.

 

3. Bryllup.dk’s Bryllupsmesse - Odense Congress Center, 11. Februar:

Vores messe-eventyr slutter i Odense, hvor vi deltager i endnu en spektakulær begivenhed arrangeret af Bryllup.dk. Vi glæder os til at vise, hvordan Sternlunds unikke pynt kan transformere ethvert bryllupslokale. Vores team står klar til at rådgive dig om, hvordan du kan skabe en uforglemmelig atmosfære med vores produkter.

 

Hos Sternlund tror vi på, at hvert bryllup er unikt, og vores mål er at tilbyde produkter, der afspejler hver enkel brudepars personlige stil og historie. Besøg vores stande på disse bryllupsmesser for inspiration, rådgivning, og en førstehåndsoplevelse af vores produkter.

 

For mere information om messerne og hvordan du kan planlægge dit besøg, tjek Volkerts Fylke’s hjemmeside, Bryllup.dk’s eventside for Vejle og Bryllup.dk’s eventside for Odense. Vi kan ikke vente med at møde jer!