DANSK DESIGN OG PRODUKTION 🌳 LEVERING 4-8 DAGE 📦 FRAGT FRA 49,- 🚚 FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-Sådan planlægger du den perfekte konfirmationsfest!

Opslået af Sternlund - den

    

Planlægning af en konfirmationsfest kan være en sjov, men også udfordrende opgave. Men med den rette planlægning og de rigtige produkter, kan du skabe en uforglemmelig og unik begivenhed. Dette blogindlæg vil guide dig gennem trinene til at planlægge den perfekte konfirmationsfest og introducere dig til nogle af Sternlunds fantastiske produkter.

Trin 1: Fastlæg budgettet

Det første skridt i planlægningen af enhver fest er at fastlægge et budget. Dette vil hjælpe dig med at træffe beslutninger omkring indkøb, lokation og underholdning. Sternlund tilbyder et bredt udvalg af produkter til enhver pris, så du kan finde det, der passer til din økonomi. Lige fra organiske produkter i træ til stilede og moderne pynt i akryl.

Trin 2: Vælg den rette lokation

Næste skridt er at vælge den perfekte lokation til festen. Afhængigt af dine behov og budget kan du overveje at leje en festsal, havefest i din egen have eller endda en destination fest. Sternlund tilbyder nutidige tendenser i festudsmykning og borddækning, der passer til ethvert tema eller lokation.

Trin 3: Planlæg temaet og dekorationerne

Et velvalgt festtema kan tilføje sjov og kreativitet til din konfirmationsfest. Overvej at vælge et tema, der reflekterer konfirmandens personlighed eller interesser. Sternlund har et stort udvalg af velkomstskilte, bordplanertidsplaner og bordpynt, der passer til forskellige temaer. Uanset om du ønsker en vintage, moderne eller rustik stil, kan du finde de rette dekorationer hos dem.

Trin 4: Bordkort der afspejler konfirmanden

Bordkortene er en væsentlig del af helhedsoplevelsen fra konfirmation. Det er noget folk vil huske og evt. tage med hjem som minde om en god dag. Vælg derfor nogle bordkort der afspejler konfirmanden, evt. fritidsinteresse eller noget fra en sjov historie om konfirmanden. Det kan f.eks. Være til den fodboldglade konfirmand, gamer konfirmanden, den modebevidste konfirmand, konfirmanden der elsker parfume, den fartglade konfirmand og meget mere. Hos Sternlund har vi et bredt udvalg af bordkort, og finder du ikke lige netop det motiv, som du afspejler netop din konfirmand, så send os en mail, så designer vi det perfekte bordkort til jer.

      

Trin 5: Planlæg menuen og maden

Mad er en vigtig del af enhver fest. Overvej om du vil have en buffet, en treretters menu eller noget helt andet. Sternlund tilbyder også menukort og vin-menukort, evt. i kombination med bordnumre, der gør det nemt at arrangere en imponerende middag.

Trin 6: Underholdningsplanlægning

Underholdningen er en afgørende del af en konfirmationsfest. Overvej at leje en DJ, en liveband eller lave din egen spilleliste. Du kan også leje et selfie-kamera, eller ligge et polarid kamera, så gæsterne kan tage stilede eller sjove billeder, som kan gemmes til en fotobog Sternlund har bl.a. et photo-booth skilt, som vil passe perfekt sammen med kameraer, og kan guide gæsterne

Trin 7: Inviter gæsterne

Send de flotte invitationer i god tid, så dine gæster kan reservere datoen. Sternlund tilbyder personlige invitationen og takkekort, der kan tilpasses med konfirmandens navn og temaet for festen.

Trin 8: Husk på gaverne

Forbered dig på at modtage gaver til konfirmanden. Sternlund har også en bred vifte af gavebordsskilte, som viser hvor gavebordet er, og som kan indeholde et tak for gaven.

Trin 9: Sørg for, at alt kører glat

På selve dagen er det vigtigt at have en plan for, hvordan alt skal forløbe. Overvej at have en festkoordinator eller en hjælper til at sørge for, at alt går glat. En bordplan og en tidsplan er fin måde at guide gæsterne under festen, så I kan koncentrere jer om at have en god og sjov dag.

Med de rette produkter og planlægningstrin fra Sternlund kan du skabe den perfekte konfirmationsfest, der vil blive husket i mange år fremover. Sørg for at besøge vores hjemmeside for at udforske produktsortimentet og finde inspiration til din fest. 

Sternlund er din partner i at gøre din konfirmationsfest til en uforglemmelig begivenhed, så gå i gang med planlægningen i dag!