DANSK DESIGN OG PRODUKTION 🌳 LEVERING 4-8 DAGE 📦 FRAGT FRA 49,- 🚚 FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 

STERNLUND
CVR. nr. 38129007
+ 45 93 60 80 03

 

Levering

 

Ved bestilling pakkes ordren indenfor 3-5 hverdage.
Dette gælder ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid.
Alle varer sendes med GLS eller Postnord. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-5 hverdage ved Postnord efter at ordren er afsendt. På udvalgte varegrupper tilbyder vi levering med brev fra Postnord. Vælges denne type levering er der ingen mulighed for sporing. Normal leveringstid med brev er 1-4 uger. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder sternlund.dk sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

 

Hvis du fortryder dit køb (Fortrydelsesret)

 

Du har 14 dages gratis returret og ombytning, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

 

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

 

Denne returret gælder kun for varer der ikke er taget i brug.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden på forhånd at give os tydelig besked om dette.

 

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 

  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  • Varer som er specialproduceret efter dine forevisninger. Det være sig personlig skrift, personlig tekst, personlige navne, personligt design eller personlige mål, etc.
  • Varer som er tilrettet efter dine forevisninger.

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

 

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret

 

Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din returret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi skal altid have forudgående besked, hvis du beslutter dig for at returnere en vare.

 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Returadressen er:

 

STERNLUND
J.P. Skovsvej 7
7080 Børkop
Danmark

 

Mærk kuverten eller pakken med: ”Returnering”

 

Husk at vedlægge dit ordrenummer i pakken.

 

Persondata ved køb

 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse 
Mobiltelefonnummer
E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos STERNLUND og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Direktøren for STERNLUND samt vores Kundeservice- og Bogholderiafdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på www.sternlund.dk er Direktøren.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Oplysninger afgivet til www.sternlund.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, undtaget Trustpilot, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Vi anvender www.sternlund.dk til indhentning af køberoplevelser. Oplysninger indsamlet fra Trustpilot.dk videregives ikke til andre.

 

Som kunde hos STERNLUND har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til STERNLUND.

 

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

 

Konkurrencebetingelser

 

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang per trækning. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence enten per e-mail eller på Facebook og/eller har svaret rigtigt på spørgsmålene. Ved mistanke om snyd har vi ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

 

Hvis du vinder

 

Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail, og navnene offentliggøres på Facebook eller i vores nyhedsbreve. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Øvrige ting

 

Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen.

 

Ansatte hos os samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Gavekort

 

Brug af gavekort kræver din accept af følgende vilkår og betingelser. Det elektroniske gavekort kan beholdes og udløber efter 1 år. Gavekortets størrelse kan maksimalt udgøre kr. 3.000. Vi tager ikke ansvar for bortkomne, ødelagte, stjålne eller deaktiverede gavekort. Vi forbeholder os retten til at ændre disse regler.

 

Gavekortet gælder som betaling eller delbetaling, når du handler på vores websites. Beløbet, du handler for, trækkes fra saldoen, og er der et restbeløb, vil det fremgå af din kvittering.

 

Gavekortet kan ikke veksles til køb af gavekort. Aktuel saldo kan oplyses ved at indtaste gavekort-koden på websitet eller ved at skrive til kundeservice. Hav venligst din gavekort-kode parat. Når kortet er opbrugt, udløber det automatisk. 
Køb af gavekort bliver ikke inkluderet i den totale købssum og kan derfor ikke benyttes til at opnå rabat ved minimumskøb.

 

Rabatkoder

 

Rabatkoder kan både være lavet af STERNLUND eller komme fra eksterne samarbejdspartnere. Virker din rabatkode ikke, kan det skyldes, at du har valgt varegrupper, der er ekskluderet fra koden eller at koden måske er udløbet. Vores rabatkoder kan ikke bruges sammen med andre rabatkoder. 
Køb af gavekort bliver ikke inkluderet i den totale købssum og kan derfor ikke benyttes til at opnå rabat ved minimumskøb. 
Virker din rabatkode stadig ikke, skal du kontakte os.

 

Reklamation

 

www.sternlund.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Når du handler på www.sternlund.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

                                                                                                 
Har du en reklamation? - kontakte kundeservice først!

 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Returadressen er:

 

STERNLUND
J.P. Skovsvej 7
7080 Børkop
Danmark

 

Husk at vedlægge den udfyldte returformular i pakken.

 

Andet

 

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se øverst på websitet).

 

Alle kan handle hos os. Du skal dog være fyldt 18 år for at indgå en kreditkøbsaftale.

Når du tegner abonnement/betaler med kreditaftale skal du indtaste fødselsdato, så vi sikrer at du er over 18 år. 

En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

 

Klageadgang

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice eller på telefon 93 60 80 03. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon 41 71 50 00, eller læs mere om dine klagemuligheder på: http://www.kfst.dk, eller på http://ec.europa.eu .

 

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved at klikke på kundeservice øverst på denne side. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@sternlund.dk eller tlf. (+45) 93 60 80 03. Vi beder dig have dit ordrenummer klar.

Vi beder dig have dit ordrenummer klar